maandag 15 juli 2019 20:16

Afscheid coördinator Marc Riemens

Volgende week zal Marc Riemens zijn functie als coördinator voor De Dussenaar beëindigen. Marc heeft veel voor De Dussenaar en het team gedaan, waarvoor onze dank. Wij wensen Marc veel succes voor de toekomst.

Lees hieronder hoe Marc de afgelopen periode heeft ervaren:

“Mijn opdracht als coördinator van de Dussenaar zit erop. Op 26 juli stopt mijn opdracht als coördinator voor o.a. de sporthal en het dorpshuis in de Dussenaar. Vanuit de gemeente heb ik de opdracht gekregen om de Dussenaren zich weer thuis te laten voelen in het dorpshuis. Daarnaast moesten er ook veel praktische zaken geregeld worden. Een horecavergunning, drankinkoop, contracten met huurders etc. 

Voor het komend jaar levert St Trema Beheer en Exploitatie Dorpshuis een nieuwe coördinator voor 4 uur in de week. De naam van deze persoon is nog niet bekend. Daarnaast blijft Diana als beheerder ook het komende jaar werken voor 20 uur in de week.

Samen met de Dussenaren, de beheerder en de vrijwilligers is er een dorpshuis gerealiseerd waar men lekker kookt en 3 sterren maaltijden serveert, eindeloze sjaals breit, de mooiste caramboles op de biljarttafel legt, goede koffie drinkt, bij kletst over de laatste roddels in het dorp, lezingen over Oud Dussen bij woont, hossend de zaal doorgaat, in het oranje de verjaardag van de koning viert, dansend het nieuwe jaar inluidt, gezellig een drankje aan de bar doet na het volleyballen, de oudere Dussenaren de spieren soepel houden en waar nog veel meer gebeurt.

Hoewel de Dussenaar al aardig bezet is, zijn er nog veel dagdelen waarop er ruimte is voor nieuwe activiteiten. Voor de creatieve, warme, ondernemende en soms een tikkeltje eigenwijze Dussenaren zal het geen probleem zijn om hier een invulling voor te bedenken. Daar heb ik alle vertrouwen in!

Dussenaren heb ik leren kennen als sociaal en zeer betrokken bij alles wat er in hun dorp gebeurt. Ik kijk dan ook terug op een mooi jaar en via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Maandag  22 juli zal mijn laatste dag zijn in Dussen.”

 

.