EVEN VOORSTELLEN

Diane Reniers

Fenna Vogelsang

Als ouderenwerker is Fenna Vogelsang nauw betrokken bij de activiteiten en vrijwilligers van het dorpshuis. Maar wie is Fenna eigenlijk en wat heeft zij tot nu toe gedaan in haar zakelijke en persoonlijke leven? Leer Fenna wat beter kennen en lees hieronder haar verhaal.
 
Samen met mijn man en ons dochtertje van twee woon ik in ’s-Hertogenbosch, waar ik geboren en opgegroeid ben. Mijn man en ik zijn 5 jaar samen en momenteel (januari 2021) ben ik in verwachting van ons tweede kindje, een jongetje. 
 
Als opleiding heb ik de HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlener gedaan, ook heb ik een diploma CIOS van de opleiding MBO Buitensport instructeur en een certificaat als personal sporttrainer. Ik hou van een actief leven en mijn favoriete bezigheden zijn: sporten (klimmen, hardlopen, parachutespringen etc.), bezig zijn met de naaimachine, reizen, lezen en uiteraard spelen met ons dochtertje.
 
Qua werkverleden ben ik langere tijd werkzaam geweest op een kinderdagcentrum. Deze baan heb ik altijd gecombineerd met één of twee andere banen. Bijvoorbeeld een geweldige baan als buitensport-instructeur/ dagbesteding voor cliënten die tussen wal en schip zitten betreffende werk zoeken en een standaard dagbesteding (of hier net niet aan toe zijn). Ook heb ik gewerkt bij een jeugdgroep van een woonvoorziening. En ik heb een aantal klanten gehad als personal trainer bij een sportclub.
Dit alles is onderbroken geweest door een 13 maanden lange wereldreis en later nog een half jaar reizen/werken in Nieuw-Zeeland.
 
Op een bepaald moment was ik toe aan een andere uitdaging en zag een vacature bij Trema Welzijn, waarin men iemand zocht die het welzijn-gedeelte in een dorpshuis in Dussen wilde opzetten. Dit sprak mij aan en met gezonde spanning ben ik aan dit nieuwe avontuur begonnen. In 2017 ben ik gestart met de invulling van activiteiten voor De Dussenaar. De breiclub is de eerste groep die onder die ik met behulp van vele enthousiaste dames heb opgericht. In de loop van de tijd kwamen er vrijwilligers bij, die het werk van de beheerder konden ondersteunen. Daar ben ik trots op: zij zijn nog steeds werkzaam in het dorpshuis en met veel liefde voeren zij de nodige werkzaamheden uit.
Vele activiteiten en groepjes zijn hierna gestart en gebleven. Er is veel inloop en er heerst een fijne en ontspannen sfeer. Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn (niet bij Trema, wel bij de functie als sociaal werker in De Dussenaar) ben ik teruggekomen als coördinator voor het dorpshuis.
 
Fijn om hier te mogen werken, in samenwerking met de beheerder en de vrijwilligers.
Ik ga zien wat de toekomst me nog mag brengen.
 
Wees welkom in De Dussenaar (ook nieuwe ideeën zijn welkom)!
 
Met vriendelijke groet,
Fenna Vogelsang
 
Sociaal werk / ouderenwerker
Stichting Beheer & Exploitatie en Stichting Trema Welzijn 
 
Diane Reniers

Diana Reniers-Schets

Graag stellen wij Diana Reniers-Schets aan u voor, beheerder van dorpshuis De Dussenaar. Diana is vanaf 2019 werkzaam in het dorpshuis.

Sinds 29 jaar woon ik met mijn man René en onze twee kinderen Tim en Anne in Made. De afgelopen 23 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het cultureel centrum in Made als coördinator. Op een gegeven moment had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging. Toen ik zag dat men een beheerder zocht voor het nieuwe dorpshuis in Dussen heb ik meteen gesolliciteerd en werk hier alweer 1,5 jaar met veel plezier. Het is een hele veelzijdige baan met leuke uitdagingen, waarbij we nog steeds zoekende zijn naar een goede invulling van alle activiteiten en welke nieuwe daar nog bij passen.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding hou ik erg van wandelen, zwemmen, lekker uit eten met familie/vrienden, alle klusjes in en rond het huis en spannende thrillers lezen, erop uit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in.
Ik hoop er samen met alle verenigingen en clubs een gezellig en functioneel dorpshuis van te maken en dat u dit ook zo ervaart. Heeft u ideeën voor nieuwe activiteiten, dan ontvang ik deze graag per mail ().

Tot gauw in de Dussenaar!

Met vriendelijke groet,
Diana Reniers-Schets
Beheerder De Dussenaar