Even voorstellen

Graag stellen wij Diana Reniers-Schets aan u voor, beheerder van dorpshuis De Dussenaar. Diana is vanaf 2019 werkzaam in het dorpshuis.
Sinds 29 jaar woon ik met mijn man René en onze twee kinderen Tim en Anne in Made. De afgelopen 23 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het cultureel centrum in Made als coördinator. Op een gegeven moment had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging. Toen ik zag dat men een beheerder zocht voor het nieuwe dorpshuis in Dussen heb ik meteen gesolliciteerd en werk hier alweer 1,5 jaar met veel plezier. Het is een hele veelzijdige baan met leuke uitdagingen, waarbij we nog steeds zoekende zijn naar een goede invulling van alle activiteiten en welke nieuwe daar nog bij passen.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding hou ik erg van wandelen, zwemmen, lekker uit eten met familie/vrienden, alle klusjes in en rond het huis en spannende thrillers lezen, erop uit met het hele gezin; daar vind ik echt mijn ontspanning in.
Ik hoop er samen met alle verenigingen en clubs een gezellig en functioneel dorpshuis van te maken en dat u dit ook zo ervaart. Heeft u ideeën voor nieuwe activiteiten, dan ontvang ik deze graag per mail ().

Tot gauw in de Dussenaar!

Met vriendelijke groet,
Diana Reniers-Schets
Beheerder De Dussenaar