In verband met het advies in de aanpak van het coronavirus is De Dussenaar gesloten tot maandag 6 april.
In navolging op het wandkleed wat in 2018 gemaakt werd, is er opnieuw samengewerkt tussen de breiclub Steekje los en de leerlingen van de basisschool.
Binnenkort is het weer carnaval in Klaiendam! Qua locatie zal De Dussenaar een belangrijke functie vervullen. In de sporthal zullen nl. een groot aantal activiteiten in het kader van het carnaval plaatsvinden.
Zoals een tijdje geleden op Facebook aangegeven, willen we gaan starten met nieuwe activiteiten, nl. darten en kaarten.
Volgende week zal Marc Riemens zijn functie als coördinator voor De Dussenaar beëindigen. Marc heeft veel voor De Dussenaar en het team gedaan, waarvoor onze dank. Wij wensen Marc veel succes voor de toekomst. Lees hieronder hoe Marc de afgelopen periode heeft ervaren:
Dansen, spelen, plezier hebben.... Ben jij straks ook (weer) van de partij? Afgelopen week hebben Musicalgroep 1 en Musicalgroep 2 hun voorstelling ‘De wondere wereld van Alice’ gespeeldin de Dussenaar. Na 20 weken les te hebben gehad, straalden de meiden en jongens op de bühne!
Sam Beisser woont in Haarlem en werkt als theater/musical docent. Via Facebook las ze dat De Dussenaar op zoek was naar een inval-dansdocent. Daarop heeft ze meteen gereageerd. De bedoeling was dat ze 5 keer zou invallen. Maar wat ga je doen in 5 lessen? Al snel ontstond het idee om met de leerlingen te werken aan een musical- uitvoering.
Met meer dan 23 jaar ervaring in het dorpshuis van Made, is Diana Reniers de ideale beheerder voor De Dussenaar. Zij weet als geen ander wat het betekent om dagelijks met verschillende groepen te werken en te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Uiteindelijk is De Dussenaar er voor alle inwoners van Dussen: het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nieuwe vrienden.
In 2017 is het dorpshuis De Dussenaar opgeleverd. De Dussenaar is er voor alle inwoners van Dussen zodat je nieuwe mensen kunt ontmoeten en nieuwe vrienden kunt maken. Het dorpshuis is er dus ook voor jou!
Dit jaar kun je ook tijdens de zomervakantie terecht in het dorpshuis De Dussenaar want we blijven de hele vakantie open!
Zin om wat vaker van de bank te komen en te gaan sporten? Of hou je meer van musicals en theater?