Door de verscherpte coronamaatregelen, met name op het gebied van horeca, is het niet mogelijk consumpties te bestellen. Hierdoor zijn er een aantal activiteiten momenteel zijn stilgelegd. Een aantal gaan nog wel door maar helaas zonder het nuttigen van een drankje.
Met deze tropische temperaturen krijg je er al zin in: vakantie. Blijf je lekker thuis en kun je je wekelijkse clubje niet missen?
De Dussenaar gaat stapje voor stapje weer open! De breiclub gaat op aangepaste wijze van start. Ook gaan we weer een opstart maken voor Koffietijd.
In navolging op het wandkleed wat in 2018 gemaakt werd, is er opnieuw samengewerkt tussen de breiclub Steekje los en de leerlingen van de basisschool.
Binnenkort is het weer carnaval in Klaiendam! Qua locatie zal De Dussenaar een belangrijke functie vervullen. In de sporthal zullen nl. een groot aantal activiteiten in het kader van het carnaval plaatsvinden.
Zoals een tijdje geleden op Facebook aangegeven, willen we gaan starten met nieuwe activiteiten, nl. darten en kaarten.
Volgende week zal Marc Riemens zijn functie als coördinator voor De Dussenaar beëindigen. Marc heeft veel voor De Dussenaar en het team gedaan, waarvoor onze dank. Wij wensen Marc veel succes voor de toekomst. Lees hieronder hoe Marc de afgelopen periode heeft ervaren:
Dansen, spelen, plezier hebben.... Ben jij straks ook (weer) van de partij? Afgelopen week hebben Musicalgroep 1 en Musicalgroep 2 hun voorstelling ‘De wondere wereld van Alice’ gespeeldin de Dussenaar. Na 20 weken les te hebben gehad, straalden de meiden en jongens op de bühne!
Sam Beisser woont in Haarlem en werkt als theater/musical docent. Via Facebook las ze dat De Dussenaar op zoek was naar een inval-dansdocent. Daarop heeft ze meteen gereageerd. De bedoeling was dat ze 5 keer zou invallen. Maar wat ga je doen in 5 lessen? Al snel ontstond het idee om met de leerlingen te werken aan een musical- uitvoering.
Met meer dan 23 jaar ervaring in het dorpshuis van Made, is Diana Reniers de ideale beheerder voor De Dussenaar. Zij weet als geen ander wat het betekent om dagelijks met verschillende groepen te werken en te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Uiteindelijk is De Dussenaar er voor alle inwoners van Dussen: het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nieuwe vrienden.
In 2017 is het dorpshuis De Dussenaar opgeleverd. De Dussenaar is er voor alle inwoners van Dussen zodat je nieuwe mensen kunt ontmoeten en nieuwe vrienden kunt maken. Het dorpshuis is er dus ook voor jou!